PUNKT Nordmarken

Vi är ett blad som älskar det lokala och vill att det ska synas. För att en region ska leva och utvecklas behövs engagemang och det är just det som vi ska lyfta. Människor, föreningar och företag som vill bygdens bästa. Vi är lokala. Punkt. Tidningen produceras på Nordmarkens Mediahus i Årjäng och vill lyfta det lokala och engagemanget som finns här på orten och i gränsregionen.

Första nummret kommer att gå ut i februari i Årjängs kommun, 100% lokal. Bladet heter Punkt och kommer visa upp det lokala utbudet och lyfta lokala människor, företag och föreningar i regionen. Dessutom kommer den kunna läsas online. Tillgänglig för alla, var man än är.

Punkt kommer vara ett magasin på sexton sidor och ges ut till alla företag och hushåll i Årjängs kommun dvs en upplaga på 6 000 ex. Punkt kommer ut varje månad med en vision om att ligga hemma på allas köksbord och visa upp det lokala utbud vi faktiskt har just här.

Vill ni stötta oss med att annonsera och samtidigt få reklam som når fram till alla? Tveka inte att höra av er. Läs mer här.

Lämna en kommentar