Allsköns Musik – sommarens efterrätt!

Allsköns Musik PUNKT Nordmarken

Allsköns Musik är en uppskattad helg som om man har tur bjuder på ljumma kvällar och härliga toner av såväl jazz och rock som klassiskt och gospel. Under denna helg engageras musiker med anknytning till kommunen och bjuder till spelningar av alla dess slag. För den musikintresserade är det ett måste att boka in i kalendern. Programmet är brett och bjuder på någonting i allas smaker. Den rutinerade köper en helarrangemangsbiljett och åker runt på alla tillställningar medan den med begränsad tid med fördel kan välja ut sina guldkorn efter eget smak och tycke. Oavsett om man åker för musiken, eller den trevliga stämningen så är det en uppskattad helg i Årjängs kommun som man absolut inte ska missa.

Hur låter några svängiga toner från värmlandstjejerna ”The Hebbe sisters”, egenskriven musik av den lokala talangen Wilma Ås, The Reehab med bland annat Sven Östlind, rock- och popkonsert med Urbandet och Odd Singers, Store Norske Seeger Sessions med sina tretton spelgalna proffsmusiker. Listan kan göras lång. Spelningarna tar dig mellan Töcksmarks kyrka, Waterside, Årjängs Båtmagasin och flera andra vackra platser. Njut av musik och mycket god mat och dryck under Allsköns Musik i Årjängs kommun. Ett omtyckt arrangemang som inte bara lämnar dig med ett härligt sommarminne, utan även ett leende på dina läppar.

Lämna en kommentar